Reis naar de Shaolin Tempel

De Charmes van het Verre Oosten

Waaier Vorm' Heeft u altijd gedroomd om in de mooie en rustgevende natuur nabij de Shaolin Tempel traditionele kung fu te leren van de Shaolin Monniken? Dan bieden wij een uitkomst voor u en alle geinteresseerden, want door middel van onze nauwe samenwerkingsverband met de Shaolin Academie in Zhengzhou (Henan), kunnen wij Kung Fu, Tai Chi en Qi Gong lessen van hoge kwaliteit aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de Chinese taal, een tolk zal aanwezig zijn. Ook is de accomodatie, eten & drinken allemaal inbegrepen in onze Kung Fu, Tai Chi en Qi Gong pakketten.

Boek nu exclusieve trainingen Kung Fu, Tai Chi en Qi Gong 2010 in China. Bepaal zelf uw vertrekdatum en met wie u de trainingen wilt volgen. Groep of individu. Het inhoudelijke programma is samengesteld met de Shaolinbond Nederland.

Trainingskamp Shaolin Academie - Zhengzhou

Dit aanbod bestaat uit een zelf te kiezen aantal weken training en onderdak in de Shaolin Academie in Zhengzhou. Lessen verzorgd door Shaolin monnik Shi Heng Jin. Excursies kunnen worden bijgeboekt. Als u hiernaast een rondreis wilt maken, dan kunt u die zelf voor of na deze periode plannen. U kunt de trainingsreis gedurende het hele jaar boeken. Wij raden u echter af om in de winter te reizen, het is daar dan erg koud. Voor de beste en meest gunstige tickets en exacte vertrektijden en dagen, verwijzen wij u naar China Southern Airlines, die ook direct de binnenlandse vlucht naar Zhengzhou voor u kan regelen : www.cs-air.nl . De trainingen zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en alle niveaus. Wij willen onderstrepen, dat u als ongetrainde of beginnende cursist deel kunt nemen aan het trainingsprogramma. Voor gevorderden bestaan talloze mogelijkheden om zich verder in de verschillende facetten van het Shaolin Kung Fu te bekwamen.

Inbegrepen bij de trainingen zijn:

- Transfer vliegveld Zhengzhou - Shaolin Academie
- Verblijf en overnachting.
- 3 maaltijden per dag.
- Trainingsprogramma naar wens.
- Kung Fu uniform inclusief schoenen.
- Mogelijkheid tot verschillende excursies.
- Engels sprekende tolk aanwezig.

Voorwaarden

U dient uiterlijk 2 maanden voor de gewenste aankomstdatum in Zhengzhou de reis bij ons te boeken.

- Bij deze optie kunt u zelf de periode en de duur kiezen.
- Het verblijf moet uit hele weken bestaan (minimaal 1 week).
- U dient zelf te zorgen voor uw visum, vliegtickets en eventuele verzekering.

Prijzen

De prijs van uw verblijf hangt af van het aantal weken dat u boekt en het aantal nachten dat u verblijft in de Academie. De prijs per nacht is € 25,-. Leden van de Shaolin Bond Nederland krijgen 50% korting (prijs per nacht voor SBN leden is € 12,50)

Voorbeelden (inclusief SBN korting):

1 week trainen kost € 87,50 (7 nachten)
2 weken: € 175,00 (14 nachten)
3 weken: € 262,50 (21 nachten)
1 maand: € 375,00 (30 nachten)