Kung Fu & Wushu Demonstraties

Waarom?

Shaolin Kungfu, Tai Chi, Wushu en Qi Gong demonstraties zijn erg spectaculair. Ze zijn ideaal als opening van een groot festival, evenement, product lancering, of als onderdeel van thematische feesten. Elke demonstratie variant zorgt voor een bijzondere ervaring voor de toeschouwer.

Demonstratie Varianten

Zo straalt Shaolin Kung Fu behalve kracht en snelheid ook weer een rustgevend gevoel uit. Tai Chi is rustgevend en een belevenis om naar te kijken, als u ziet hoe elke kleine beweging vanuit de benen resulteert in een gebalanceerde houding. Wushu demonstraties voeren vooral de showgehalte op met veel acrobatiek, glimmende kostuums, muziek en gechoreografeerde routines van verschillende wapens en stijlen. Qi Gong demonstraties zijn vooral indrukwekkend door de innerlijke energie zo op te wekken waardoor massieve stokken, staal of glas geen obstakel meer zijn voor het menselijke lichaam, Qi Gong is een waar spektakel om naar te kijken evenals alle andere demonstraties.

Flexibel

Meestal worden kung fu demonstraties gecombineerd met elkaar, de mogelijkheden zijn bijna eindeloos en uiteindelijk ligt de keuze bij u. Tin Po Vechtkunst is geen voorstander om standaard demonstraties aan te bieden. We raden onze partners en opdrachtgevers juist aan om te spelen met de combinaties van deze demonstratie varianten. Voor ons is geen enkele demonstratie hetzelfde, we stellen onze demonstraties namelijk zo samen dat het past binnen uw thema, achtergrond of initiatief.

Voorbereiding

Houdt er rekening mee dat u tijdig contact opneemt, minstens een week van tevoren. Om uw verwachtingen te overtreffen, hebben we namelijk enige tijd nodig om eventueel materieel en kung fu artiesten te verzamelen om vervolgens de show van begin tot eind in elkaar te zetten. Een goede voorbereiding is bij ons meer dan het halve werk!

Meer Informatie

Voor advies of meer informatie neemt u contact op, wij zullen zo spoedig mogelijk reageren op uw email. Ook kunt u rechtstreeks bellen naar 06 1900 7901 voor meer informatie.