Prive Trainingen

Algemeen

Heeft u weinig tijd of wilt u Shaolin naar een hoger niveau tillen dan is er ook nog de mogelijkheid om prive-lessen te nemen. Dit is op afspraak voor een selecte groep of person(en), op locatie of een nader te bepalen plaats. Privelessen kosten over het algemeen wat meer, maar relatief kunnen ze weer goedkoper uitvallen omdat alle aandacht op een persoon gericht kan worden, waardoor je efficienter en sneller kunt leren. De priveles tarieven per 1 januari 2010 staan hieronder aangegeven. Let wel, de tarieven zijn exclusief huur van accomodatie, dus moet er nog een gymzaal of ruimte erbij gehuurd worden dan komen de kosten daarvan er nog bovenop. Negen van de tien mensen hebben de voorkeur om in eigen ruimte, tuin of buurt les te krijgen. In de lente en zomer zullen de lessen voornamelijk buiten zijn.

Priveles Tarieven

Individueel

Voor individuele lessen geldt een uurtarief van € 30. De privelessen zijn te boeken in sessies van 120, 180 of 240 minuten. Wanneer de lessen goed bevallen is er ook nog een optie om pakketten van 6, 12 of 18 uur te reserveren, uw voordeel loopt hiermee verder op tot meer dan 25%.

Groep

Voor kleine groepen tot 5 personen gelden gunstiger tarieven. Mail of bel ons gerust voor de mogelijkheden. Ook deze privelessen zijn te boeken in sessies van 120, 180 of 240 minuten. Wanneer de lessen goed bevallen is er ook nog een optie om pakketten van 6, 12 of 18 uur te reserveren, uw voordeel loopt hiermee verder op tot meer dan 25%.