Kung Fu Workshops als Bedrijfsuitje

Informatie

Leuk, maar wat houdt een Kung Fu workshop in? In de verschillende workshops die we aanbieden zult u ontdekken dat Shaolin Kung Fu enorm breed is en dat je nooit klaar bent met leren omdat je als persoon continu blijft ontwikkelen. Shaolin is een van de oudste krijgskunsten van de wereld en verschillende vecht disciplines zijn hier uit afgeleid. Om deze Shaolin technieken te leren gaan wij ver terug in de tijd, om precies te zijn zo'n 1500 jaar. Vroeger was het vrijwel onmogelijk om Chinese martial arts te leren van een kung fu meester of sifu zoals dat in het Chinees heet. Tegenwoordig zijn er zoveel zelfverdedigings- en martial arts organisaties waardoor je door de bomen het bos niet meer ziet.

Communicatie

Wij willen door middel van goede communicatie, een flexibele houding en een overvloed aan enthousiasme onze partners en opdrachtgevers de beste ervaring bezorgen waar nog lang over gepraat wordt. Of dat nou op de werkvloer, schoolkantine of gewoon lekker thuis op de bank is. Wij garanderen en beloven uw collega's, medestudenten, familie, vrienden en uzelf een leerzame en overgetelijke dag met een tikkeltje spierpijn de volgende ochtend.

Middelpunt

In een workshop van Tin Po Vechtkunst, staat niet de instructeur centraal maar de cursist. Voor ons is de workshop pas geslaagd als u tevreden bent. Wij bieden verschillende workshops aan, van zelfverdediging tot wushu (moderne kungfu). Bekijk rustig onze aanbod. Zit er niets tussen wat u echt aanspreekt of wilt u elementen combineren van de verschillende workshops dan zorgen wij voor een workshop op maat! Mail voor meer informatie.